לזניה איטלקית כמו שצריך: שכבות של בשר טחון עסיסי ברוטב עגבניות עשיר, דפי לזניה שמתרככים באפייה איטית, רוטב בשמל חלק וקטיפתי ותערובת גבינות שמכסה הכל בשכבה מבעבעת וקריספית.
מוגשת בתבנית משפחתית שמתאימה לארוחה חגיגית או לשמירה למספר ימים קדימה – אחת המנות הכי מנחמות שיש!
תבנית 15*20 ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים


דפי לזניה, בשר טחון, עגבניות מרוסקות, בצל לבן, גזר, סלרי, שום, שמן זית, תבלינים בסיסיים (מלח, פלפל שחור).
רוטב בשמל: חמאה, קמח לבן, חלב, אגוז מוסקט, מלח.
תוספת גבינות: פרמזן מגורר.
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא