שעועית ירוקה ברוטב עגבניות עשיר עם בצל מטוגן, שום, עגבנייה טרייה ורסק עגבניות – מתובלת בעדינות כמו שסבתא הפרסיה שלי הייתה עושה: בלי רעש, אבל עם עומק טעם שאי אפשר לשכוח.
מתכון שעובר במשפחה, עכשיו גם אצלכם על הצלחת.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


שעועית ירוקה, בצל, עגבניות, רסק עגבניות, שמן זית, כמון, פפריקה מתוקה
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםגז: לחמם בסיר קטן על להבה נמוכה עד בעבוע עדין. מיקרוגל: אפשרי – לחמם בפולסים קצרים תוך ערבוב.
במקררבמקפיא
הרבה רוטב כמו שאנחנו אוהבים אני אישית הייתי מוותר על העגבניות החתוכות ברוטב ומתבל יותר חזק.
ran c. | 16.05.2025