תיאור המנה:
לביבות עדשים הן מאכל טעים ומזין, מתאים כארוחה קלילה, תוספת למנה עיקרית או אפילו כנשנוש.
עדשים מהוות דרך מצוינת לשלב קטניות בתזונה, והן עשירות בחלבון, סיבים תזונתיים וברזל.

כמות:
מינימום 10 פריטים

מרכיבים עיקריים:
לביבות עדשים- עדשים חומים, עדשים כתומים, בצל, שום, טחינה, קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ותפוחי אדמה
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדרלהגיש קרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא