תיאור המנה:
מתכון שלמדתי מסבתא של אישתי האהובה
תבשיל ירקות (בעיקר פלפלים מתוקים) מהמטבח ההונגרי הקלאסי המשלב פלפל ירוק מתוק, עגבניות אדומות ובצל לבן עם מבחר נקניקים מבשר בקר: צ'באי, קבנוס וקריינה.
תכולת מנה:
1 ליטר לכ- 2 סועדים
2 ליטר לכ- 4 סועדים
כ-120 גרם בשר וכחצי ליטר רוטב לסועד
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פלפל ירוק מתוק,פלפל אדום, עגבניות, כרוב כבוש, בצל, שום,נקניק צ'באי, נקניק קריינה, קבנוס, שמן, תבלינים
הוראות חימום והגשה:
ניתן לחמם במיקרו או על גז. אפשר להגיש חם או קר, מומלץ עם פרוסות לחם כפרי
הוראות אחסון והקפאה:
יש לאחסן בכלי אטום בקירור או במקפיא
מזמינים אותה שוב ושוב
מאיה ש. | 31.01.2024מנה מצויינת, מזמינים אותה לא בפעם הראשונה. טעמים מעניינים, תיבול מצוין.
מאיה ש. | 23.01.2024טובה מאד
לאה ט. | 03.11.2023מנה ממש טעימה, טיפה חריף, הולך מעולה עם הפירה
מירי ע. | 05.03.2023המנה טעימה אך היתה לנו מעט חריפה
אנונימי | 03.02.2023נקניקיות ברוטב עגבניות ופלפלים, סמיך, מתובל וטעים. תבשיל נפלא.
מאיה ש. | 17.01.2023עבור בעלי, לא טעמתי
מיכל ל. | 17.11.2022טעים ומעניין
בת ע. | 02.07.2022