תיאור המנה:
תבשיל של בשר טחון מכוסה בפרוסות תפוחי אדמה ועגבניות עם רוטב עגבניות עשיר. מבושל בתנור.
תכולת מנה:
תבנית 20/30 מספיקה לכ-6-8 סועדים
תבנית 15/20 מספיקה לכ-3-4 סועדים
כ-120 גרם בשר לסועד
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבשל ללא תפוח אדמה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר טחון, תפוח אדמה, עגבניות, בצל, פטרוזיליה, פלפל שחור, מלח, קינמון, נענע.
הוראות חימום והגשה:
ניתן לחמם במיקרו או בתנור
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור בקרור בכלי אטום או להקפיא