קציצות פראסה ודגים
קציצות פראסה ודגים
ג'ומה

ג'ומה

נעים מאד, אנחנו אילנית ודוד, שני אחים, אילנית הבכורה ודוד בן הזקונים.
נולדנו בארץ למשפחה בוכרית שעלתה ארצה בשנות ה-90 וגדלנו עם סבא ועל הברכיים של סבתא וכך נחשפנו למטבח הבוכרי, לרזי התיבול,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של ג'ומה »

תיאור המנה:

קציצות רכות ונימוחות מדג לבן וכרישה בתיבול עדין וחגיגי

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרישה, דג מושט, ביצה, לימון, פירורי לחם, שמן קנולה, כמון, מלח, פלפל שחור

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדרבמיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של ג'ומה:

58658