0
תיאור המנה:
לזניה קלאסית של שכבות פסטה,רוטב בולונז עשיר ובשמל
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 ל-6-8 סועדים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
דפי פסטה,בשר בקר טחון,בצל,גזר,עגבניות,אורגנו,בזיליקום,יין לבן,מלח,סוכר, פלפל
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא






