תיאור המנה:
נתח בשר סינטה טרי צלוי בתנור עם חרדל גרגרים ושום ברוטב יין אדום
תכולת מנה:
קילו מתאים לכ-5 סועדים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר סינטה טרי , חרדל גרגירים, פלפל גרוס, מלח גס, יין אדום.
הוראות חימום והגשה:
עדיף לאכול קר. חימום עלול לייבש את הבשר.ניתן לחימום בנייר כסף.
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר.
ניתן להקפאה
טעים, אבל יבש מידיי לטענת בעלי.
שרי ר. | 07.06.2018הייתה הצלחה יוצא דופן.
בלה ק. | 16.10.2014לטעמנו - אפילו יותר טעים ביום למחרת
ליאורה ל. | 26.11.2012