עוף בבירה ופירות יבשים
זמין למחרתיים
עוף בבירה ופירות יבשים
זמין למחרתיים
מארחים עם ליאורית

מארחים עם ליאורית

המטבח שלי: את האהבה לבישול רכשתי עוד בילדותי כאשר הסתובבתי בשווקים עם אבי שהיה קצב.
למדתי במגמת בישול בבית הספר סליגסברג בירושלים. בית הספר הפעיל מסעדה יוקרתית אליה היו באים דיפלומטים ושועי עולם...

קראו עוד »

המטבח פתוח בימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מארחים עם ליאורית »

תיאור המנה:

כרעיים של עוף צלויים בתנור עם בירה ופירות יבשים בטעם מתקתק

מרכיבים עיקריים:

כרעיים עוף, בירה לבנה, פירות יבשים, דבש, סויה, רוטב תפוזים, תבלינים, צ'ילי.

הוראות חימום והגשה:

חימום בתנור 180 מעלות, עדיף מכוסה בנייר כסף למניעת חריכה.

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר.לשמור למשך 3 ימים
ניתן להקפיא

כמות:
מינימום 4 פריטים

מנות נוספות מהמטבח של מארחים עם ליאורית:

חוות דעת לקוחות

בלה ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאוד מאוד

בלה ק. | 21.11.2016
טובה צ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הרוטב היה מצויין והעוף עשוי מעולה

טובה צ. | 17.04.2014
ליאורה ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

פנטסטי

ליאורה ל. | 26.11.2012
826