תיאור המנה:
הצטרפתי לטרנד החדש של שווארמה דונר טורקית. מנה מיוחדת וטעימה שכיף לאכול אותה בתוך פיתה עם טחינה וסלט. לבחירתכם: דונר עגל או פרגית.
תכולת מנה:
500 גר' עגל או פרגית טחונה (לפני בישול) בתוספת 150 מל' טחינה בנפרד
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר עגל או פרגית טחון, יוגורט, תבלין לשווארמה, מלח ופלפל.
הוראות חימום והגשה:
חימום במיקרו או במחבת. מומלץ להגיש בפיתה או טורטיה עם טחינה, סלט וכל מה שאוהבים.
הוראות אחסון והקפאה:
אפשר להקפיא






