16
תיאור המנה:
לזניה גבינות ברוטב עגבניות לאירוח חלבי או לארוחת ערב קלילה
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
דפי לזניה, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, שום, בזיליקום יבש, גבינת קוטג', גבינה צהובה, מלח, פלפל
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
היה לי טעים מאוד
קרן י. | 09.04.2025