פשטידת קישואים ובצל מטוגן
פשטידת קישואים ובצל מטוגן
מיטל - טעמים של בית

מיטל - טעמים של בית

האהבה שלי לאוכל התחילה מגיל צעיר, בבית שבו גדלתי על טעמים סוריים מצד אמא וטעמים עיראקיים מצד אבא. מאז שאני זוכרת את עצמי, תמיד הייתי במטבח, לומדת ומתנסה, ומשמשת כיד ימינה של אמא שלי. ההשראה שלי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מיטל - טעמים של בית »

תיאור המנה:

פשטידת קישואים ובצל נהדרת וטעימה שמתאימה לאירוח או סתם לארוחת ערב

תכולת מנה:

תבנית אינגלישקייק ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קישוא, בצל, ביצים, גבינה לבנה, קמח תופח, גבינה צהובה, שמן קנולה, שום , מלח, פלפל שחור

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מיטל - טעמים של בית:

59516