16
תיאור המנה:
פשטידת ברוקולי ובצל מטוגן, מנה נהדרת וטעימה לארוחת ערב
תכולת מנה:
תבנית אינגלישקייק ל-3-4 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
ברוקולי, בצל, ביצה, גבינה לבנה, קמח תופח, גבינה צהובה, שום, מלח, פלפל, שמן קנולה
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
מצוינת
טליה ש. | 05.05.2025מדהימה
טליה ש. | 31.03.2025ואוו אחד גדול
אנונימי | 01.02.2025