תיאור המנה:
2 חצאי פיתה במילוי של שבבי סויה, פטריות ,עדשים שחורות בתיבול מזרחי עם סלט עגבניות מרענן וטחינה
תכולת מנה:
2 חצאי פיתה במילוי עדשים שחורות וחצילים בליווי רבע ליטר סלט ו- 150 מ"ל טחינה
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
עדשים שחורות ,פטריות,שבבי סויה , תערובת תבלינים ביתית , שמן זית , טחינה , עגבניות , בצל סגול ,שום , כוסברה ,פיתה
הוראות חימום והגשה:
בתנור על 180 מעלות למשך 10 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן להקפיא את הפיתות עד חודשיים.
עוד לא אכלנו, הקפאנו לאח"כ. אכלנו רק את הסלט. ביקשנו מראש להחליף את הסלט כי אנחנו לא כזה אוהבים עגבניות, וקיבלנו לשמחתנו סלט מופחת עגבניות שהיה לנו טעים.
הגר ש. | 17.04.2024