טבחה בל-קרעה (דלעת) היא מנה חשובה במטבח הטריפולטאי
את התבשיל הזה נהגו להכין עם עם כרעי עוף או עם בשר אדום.
לאחר מכן שודרג לפרגית (כרעיים ללא עצם) מאחר והעוף נוטה להתפרק בבישול ארוך ואיטי.
משהו בבישול האיטי, הבשר והדלעת המתקתקה משתלב כל כך יפה עם הקוסקוס
בהחלט אחת הטבחות האהובות אצלנו.
מנה של ליטר מכילה 250 גרם בקר או פרגית
מתאימה ל 2-3 סועדים.
ניתן לבחור בין נתחי פרגית לבין ניתחי בקר שמנוניים.
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
דלעת, פרגית או בקר, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, שמן, שום, שעועית לבנה, תפוחי אדמה, בצל, מלח, פלפל.
לחמם במיקרו.
ניתן לשמור במקרר כ 4-5 ימים.






