לזניה גבינות ותרד
לזניה גבינות ותרד
1 2 3 4 5
6 מדרגים 0
מאמאקה

מאמאקה

היי, אני נילי, טבחית במסעדות ואירועים הרבה שנים. אני רוצה להביא לשולחן שלכם מהניסיון המקצועי שלי, ממוחי הקודח, וממטבחה של אמי האהובה ז"ל.
מעבר למטבח המרוקאי איתו גדלתי, עברתי לימודי בישול ארוכים...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מאמאקה »

תיאור המנה:

לזניה עם תרד וגבינות ריקוטה, פרמזן ומוצרלה, ברוטב בשמל עגבניות

תכולת מנה:

תבנית 15*20

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עלי לזניה, תרד, ריקוטה, מוצרלה, פרמזן, עגבניות, שום, חלב, קמח, חמאה, מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט

הוראות חימום והגשה:

מטמפ' חדר, מכוסה, תנור מחומם ל180 מעלות כ5-6 דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר לפני החימום

מנות נוספות מהמטבח של מאמאקה:

50525