לזניה בשרית
מנות הדגל
1 2 3 4 5
3 מדרגים 0
מטבח גלילי- אילת ונעה

מטבח גלילי- אילת ונעה

אילת, עם ניסיון של 40 שנה בתחום הקולינריה, רואה בבישול אומנות, תרפיה והזדמנות להעז וליצור חוויות קולינריות עשירות.
נעה גדלה בבית שמעריך אוכל טוב ומגוון, ובמהלך השנים פיתחה גישה קולינרית המחברת בין...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה »

תיאור המנה:

לזניה בשרית בסגנון איטלקית, עם בשר בקר, רוטב עגבניות, בשמל וגבינות.
מנה טובה גם לאירוח.

תכולת מנה:

תבנית 15/20- מתאימה ל- 2-3 סועדים
תבנית 20/30 מתאימה ל- 4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עלי לזניה, בשר בקר, בשמל- קמח, חמאה, חלב. רוטב עגבניות- בצל, שום, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח, פלפל, שמן זית. גבינת צהובה.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםבתנור למשך 20 דק' מכוסה, ועוד 10 דק' לא מכוסה.

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה:

55803