1
תיאור המנה:
לזניה בשרית בסגנון איטלקית, עם בשר בקר, רוטב עגבניות, בשמל וגבינות.
מנה טובה גם לאירוח.
תכולת מנה:
תבנית 15/20- מתאימה ל- 2-3 סועדים
תבנית 20/30 מתאימה ל- 4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עלי לזניה, בשר בקר, בשמל- קמח, חמאה, חלב. רוטב עגבניות- בצל, שום, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח, פלפל, שמן זית. גבינת צהובה.
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםבתנור למשך 20 דק' מכוסה, ועוד 10 דק' לא מכוסה.
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא