צלי כתף בעשבי טיבול ופירות יבשים
צלי כתף בעשבי טיבול ופירות יבשים
מטבח גלילי- אילת ונעה

מטבח גלילי- אילת ונעה

אילת, עם ניסיון של 40 שנה בתחום הקולינריה, רואה בבישול אומנות, תרפיה והזדמנות להעז וליצור חוויות קולינריות עשירות.
נעה גדלה בבית שמעריך אוכל טוב ומגוון, ובמהלך השנים פיתחה גישה קולינרית המחברת בין...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה »

תיאור המנה:

צלי כתף חגיגי עם פירות יבשים בגלייז מתקתק** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

יחידה מכילה כ 1 קילו בקר

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כתף טלה, טימין, רוזמרין, מיורן, שזיפים מיובשים, משמש מיובש, תבלין תערובת אספרסו, שום, סילאן, מלח, פלפל, שמן זית.

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה:

56457