קציצות גונדי מעוף טחון וקמח חומוס בתוך מרק עוף צח עם תיבול קל של הל, כמון וכוסברה יבשה- מאכל פרסי מסורתי
מיכל, שמעולם לא טעמה גונדי, רצתה להפתיע את שלומי עם מנת גונדי אותנטית, פנתה לאחותו לקבל את המתכון של אמו, שרה ז"ל, כשהגיע הביתה וטעם את קציצת הגונדי שהכינה לו, שלומי הזיל דמעה ואמר "זה הטעם של הבית בדיוק!"** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
חצי ליטר מרק עם 3 קציצות במשקל של כ- 200 גרם / ניתן להזמין עם חצי ליטר אורז
חזה עוף טחון, קמח חומוס, הל, כמון, כוסברה יבשה, בצל, כורכום, אבקת מרק עוף, שמן קנולה
לחמם בסיר על להבה נמוכה עד לרתיחה / מיקרו
מקרר / להפשיר במקרר
פעם ראשונה שאני טועמת גונדי והיה ממש טעים
ענבל פ. | 29.04.2024הגונדי הכי טעים שאכלתי , ללא ספק מנה מופלאה .
חיים ד. | 20.04.2024