תיאור המנה:
טבית הוא החמין העיראקי ועכשיו בגרסה הטבעונית! תבשיל של נתחי יובה ואורז המתבשלים להם יחד בסיר במשך כ-5-6 שעות, בתיבול של בהרט, שום ועגבניות. ** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
2 ליטר המכיל אורז וכ-400 גרם חלבון (יובה)
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
אורז, יובה, בצל, בהרט, פפריקה, כמון, רסק עגבניות, שום, שמן, מלח, סוכר
הוראות חימום והגשה:
לחמם בתנור על 180 מעלות טורבו למספר דקות / מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר / להפשיר במקרר
קצת יבשה
אנונימי | 18.08.2024