תיאור המנה:
חלבון סויה וחצילים ברוטב חמוץ מתוק מהמטבח העיראקי
מנה עסיסית המורכבת משכבות של חצילים, בצלים ותבשיל חלבון סויה טחון, עגבניות, סלרי ובהרט
את האינגריי נהוג לאכול בליווי אורז לבן
תכולת מנה:
מתאימה לכ-3 סועדים / ניתן להזמין עם ליטר אורז
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
חלבון סויה, חצילים, עגבניות, בצל, שום, סלרי, רסק עגבניות, בהרט, סוכר, מלח, שמן, לימון
הוראות חימום והגשה:
בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר / להפשיר במקררניתן להקפאה
לא כולנו התחברנו למנה.
אלכס ב. | 27.07.2024