מרק של עדשים כתומות, שום ובצל, עם מעט כוסברה מעל, לכאורה מרק פשוט,
אבל שתדעו שהמרק הזה מטעה, ערמומי וטעים ברמות!
באחד מערבי שישי אירחנו את כל המשפחה וחיפשנו לעשות משהו חדש עם עדשים והגענו למרק הזה.
בסיום הבישול הוא היה נראה משעמם לחלוטין, ובפועל, באמצע הארוחה הגענו למצב שאמרנו "סליחה, נגמר"
האורחים כולם פשוט חיסלו את המרק עד שלא הספקנו בקושי לטעום ממנו.
מאז הוא הפך לכוכב אצלנו בארוחות והראשון להתחסל.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
ללא כוסברה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

עדשים כתומות, שום, בצל, שמן, מלח, כמון, לימון, כוסברה
לחמם בסיר למספר דקות
במקרר