תיאור המנה:
אושפלו הוא תבשיל אורז ובשר שאופייני למטבחים במרכז אסיה.
מנה שהיא ארוחה מלאה ,הבשר מתפרק ונימוח עם תבלינים שחמותי הביאה לי מגיאורגיה במיוחד לתבשיל הזה.
מנה קצת שומנית אבל טעימה מאוד .
תכולת מנה:
ליטר אושפלאו עם כ- 300 גרם בשר / שני ליטר אושפלאו עם כחצי קילו בשר
- 20% הנחה
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר שריר (הבשר קצת שומני ),אורז עגול ,גזר ,בצל ,שום ,תבלין חמילי סונילי ,זרעי כמון ,שומן כבש (מעט) ,שמן
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימום
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר






