2
תיאור המנה:
פילה דניס בקראסט של פירורי לחם (פנקו) עם פיסטוק ופטרוזיליה
או בפסטו המוכן טרי בעבודת יד
מנה שהופכת כל ארוחה לחוויה קולינרית!
אפשרויות לשינויים:
ניתן להחליף פנקו בטפיוקה (ללא גלוטן )
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בקראסט :פירורי פנקו ,פיסטוק ,פטרוזליה ,שמן זית (טיפה )
פסטו: בזילקום ,צנוברים ,שום ,שמן זית ,פרמזן
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
מנה גדולה אך עדיין לא מצדיקה את המחיר (לדעתנו).
יעל ק. | 19.06.2025