תיאור המנה:
מנה קלאסית מהמטבח ההונגרי העממי, כרוב לבן מאודה ארוכות עם פלפל שחור, מלח ומעט סוכר, מעורבב עם אטריות רחבות. ההונגרים אוכלים אותה כמנה עיקרית בארוחה קלה, אך ניתן לשלב גם כתוספת למנת חלבון.
תכולת מנה:
ליטר מספיק ל 3-4 סועדים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
כרוב לבן, שמן, פלפל שחור, מלח, סוכר, אטריות
הוראות חימום והגשה:
ניתן לחמם במיקרו
ניתן לחמם בסיר - הוסיפו מעט מים וערבבו על אש בינונית למניעת חריכה.
הוראות אחסון והקפאה:
יש לאחסן במקרר
טעימה מאד
עדי ל. | 04.02.2024הכי טעים שיש.
דנה ה. | 29.01.2024מנה נהדרת, שאנו כה אוהבים.
דנה ה. | 20.01.2024מנה מומלצת
אנונימי | 23.08.2023מנה נהדרת!
אירית ב. | 27.03.2022טעים מאד, עם מרקם וטעם יחודי ומעניין.
גדעון א. | 20.02.2022בשלנית נהדרת
אירית ב. | 21.07.2021