עגבניות טריות מוקפצות במהירות עם ביצים מקושקשות, סוכר חום וקמצוץ בצל ירוק (מנה עדינה ומתקתקה).
עגבניות הגיעו לראשונה לסין רק בתחילת המאה ה-17 וגם אז נחשבו במשך זמן רב לצמחי נוי. קראו להן, בתרגום חפשי, "חציל זר". היום השם המקובל לעגבניה בסין הוא "אדום מערבי". למטבחי סין היא נכנסה רק בתחילת המאה העשרים. הפריצה הגדולה הייתה עם המנה הזו - ביצים מוקפצות עם עגבניות - מנה מהירה, זמינה, משביעה ומנחמת. כיום היא מנה ביתית אהובה בכל מטבחי סין.
חצי ליטר עם 2 ביצים / ליטר עם 4 ביצים
- 60% הנחה
עגבניות טריות, ביצים, מלח, סוכר חום, ג'ינג'ר, קורנפלור
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימום
במקרר






