תיאור המנה:
משולשי לחם מרוחים בתערובת שרימפס טחון מתובל, בצל ירוק ושומשום ומטוגנים בעדינות.
מנה סינית-בריטית שנולדה כנראה בשנגחאי של ראשית המאה ה-20 והתפרסמה במסעדות הקנטונזיות של הונג קונג ולונדון. השילוב בין פריכות הלחם לרכות השרימפס הפך אותה למנת פתיחה ממכרת
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
שרימפס, לחם, בצל ירוק, ג'ינג'ר, שומשום, שמן שומשום, קורנפלור, ביצים
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקררמומלץ לאכול ביום המשלוח




