פוט-סטיקרס (גיוזה) ממולאים בעוף שרימפס פטריות וכרוב
פוט-סטיקרס (גיוזה) ממולאים בעוף שרימפס פטריות וכרוב
1 2 3 4 5
5 מדרגים 0
חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

כיסוני בצק ממולאים בתערובת של עוף, שרימפס וכרוב קצוצים ומתובלים בתבלינים סיניים אשר עוברים טיגון ואידוי לקבלת ייחודית.
ניתן להוסיף לכיסונים רוטב טבילה על בסיס סויה - חומץ אורז שחור - שום- שמן שומשום ושמן צ'ילי

המנה במקור כנראה הייתה מאודה אבל טעות משמחת הביאה לפיתוח הגרסה המודרנית: שף שכח את הכיסונים על הווק וכל המים התאדו, עברו טיגון והשחימו. במקום להודות בטעות הוא הודיע שהמציא מנה חדשה - השפים טעמו, ואהבו. מכאן גם שם המנה בסינית (ואנגלית) - פוט סטיקרס - "נדבקו לסיר"

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש רוטב לא חריף

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 5 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרוב, עוף, פטריות טריות, שרימפס, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק, סויה בהירה, יין שאושינג, שמן שומשום, קמח ביצה, מלח
ברוטב: סויה בהירה, שמן שומשום, שמן צ'ילי, שום, חומץ אורז שחור

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםהשיטה הטובה ביותר לחימום היא באידוי

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב:

52971