כיסוני בצק ממולאים בתערובת של עוף, פטריות וכרוב קצוצים ומתובלים בתבלינים סיניים אשר עוברים טיגון ואידוי לקבלת ייחודית.
ניתן להוסיף לכיסונים רוטב טבילה על בסיס סויה - חומץ אורז שחור
המנה במקור כנראה הייתה מאודה אבל טעות משמחת הביאה לפיתוח הגרסה המודרנית: שף שכח את הכיסונים על הווק וכל המים התאדו, עברו טיגון והשחימו. במקום להודות בטעות הוא הודיע שהמציא מנה חדשה - השפים טעמו, ואהבו. מכאן גם שם המנה בסינית (ואנגלית) - פוט סטיקרס - "נדבקו לסיר"


כרוב, עוף, פטריות טריות, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק, סויה בהירה, יין שאושינג, שמן שומשום, קמח ביצה, מלח
ברוטב: סויה בהירה, שמן שומשום, שמן צ'ילי, שום, חומץ אורז שחור
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםהשיטה הטובה ביותר לחימום היא באידוי
במקררבמקפיא