תיאור המנה:
פיתת בצל ירוק היא מאפה שמזכיר מעט מלאווח בתיבול של בצל ירוק, הבצק מרודד ומצופה בשמן תבלינים ובצל ירוק, מגולגל ומשוטח שוב ואז נאפה על גבי מחבת חמה יבשה מספר דקות.
השם הסיני הוא פנקייק בצל ירוק אך הדמיון לפנקייק לא ממש קיים. בזכות צורת הרידוד והקיפול מתקבלת סוג של פיתה שטוחה הכוללת שכבות בצק מתובלות

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
קמח, מלח, בצל ירוק, שמן, כמון
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימום
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
לא התחברנו לפיתות 😮💨
נאוה ב. | 21.06.2025מעולה
מלי א. | 18.06.2025