פיתת בצל ירוק
פיתת בצל ירוק
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

פיתת בצל ירוק היא מאפה שמזכיר מעט מלאווח בתיבול של בצל ירוק, הבצק מרודד ומצופה בשמן תבלינים ובצל ירוק, מגולגל ומשוטח שוב ואז נאפה על גבי מחבת חמה יבשה מספר דקות. 

השם הסיני הוא פנקייק בצל ירוק אך הדמיון לפנקייק לא ממש קיים. בזכות צורת הרידוד והקיפול מתקבלת סוג של פיתה שטוחה הכוללת שכבות בצק מתובלות

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח, מלח, בצל ירוק, שמן, כמון

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

חוות דעת לקוחות

נאוה ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 2

לא התחברנו לפיתות 😮‍💨

נאוה ב. | 21.06.2025
מלי א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה

מלי א. | 18.06.2025
57150