וונטון פרגית מתובלת מטוגן
וונטון פרגית מתובלת מטוגן
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

כיסוני וונטון דקיקים ממולאים בפרגית קצוצה, שמן שומשום ובצל ירוק, מטוגנים ומוגשים עם רוטב צ’ילי מתוק ביתי שמאזן בין חריפות עדינה למתיקות נעימה. 
מנה מכילה 6 וונטון + רוטב טבילה.


הוונטון המטוגן נולד במטבחי הדרום הסיני, אך מצא את דרכו במהירות גם למטבח הסיני-אמריקאי, שם הפך למנת פתיחה אייקונית. הגרסה הזו—עם פרגית רכה, ארומה שומשומית ובצל ירוק רענן—משלבת בין מסורת למודרניות. רוטב הצ’ילי הביתי מוסיף טוויסט ישראלי-אישי

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פרגית קצוצה, מלח, סוכר, שמן שומשום, רוטב צדפות, בצל ירוק, פלפל לבן, ציר עוף, קמח, ביצים

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותלחמם ישירות מהקפאה

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

60060