טופו עם ברוקולי ברוטב הויסין-שומשום
טופו עם ברוקולי ברוטב הויסין-שומשום
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

ברוקולי וקוביות טופו מוקפצים ברוטב הויסין ושומשום מתקתק־מעושן, עם נגיעות סויה ושמן שומשום קלוי.


מנה טבעונית מפנקת שמגיעה מהמטבח הסיני המודרני, שבו טופו הופך לכוכב. שילוב ההויסין והשומשום יוצר טעם עמוק ומעט קרמלי, שמקבל השראה ממנות רחוב קלאסיות שנולדו בקנטון והתגלגלו למסעדות אסייתיות ברחבי העולם.

תכולת מנה:

בליטר טופו עם ברוקולי ברוטב הויסין-שומשום יש כ- 400 גרם מוקפץ

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

טופו, ברוקולי, שום, ג'ינג'ר, שומשום, סויה בהירה, סוכר, חומץ אורז, קורנפלור, הויסין, סויה כהה, שמן שומשום, ציר ירקות

הוראות חימום והגשה:

הקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

60010