לבחירה אחד משני סלטי כרוב קלאסיים:
רצועות כרוב לבן דקיקות, מתובלות במיץ לימון טרי, מעט שמן זית, מלח, פלפל וקימל קלוי שנותן טעם חמים וארומטי.
מנה רעננה, פשוטה, קלילה ורעננה
או
סלט כרוב וגזר, קולסלואו, ברוטב קרמי על בסיס מיונז יפני - קיופי, תוצרת בית.
הקולסלאו האמריקאי הקלאסי מקבל טוויסט יפני בזכות הקיופי, שמיוצר מחלמוני ביצה, חומץ אורז ואצת קומבו – מה שנותן לו מרקם עשיר וטעם עמוק יותר. המנה משלבת בין המטבח האמריקאי ליפני
אפשר לקבל את סלט הכרוב ללא קימל
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

כרוב עם קימל: כרוב, מלח, לימון, שמן זית, סוכר, קימל
קולסלואו עם קיופי: כרוב, גזר, חומץ אורז, אצת קומבו, חלמוני ביצים, שמן, חרדל דיז'ון, מלח, מיץ לימון, סוכר, זרעי סלרי, חומץ תפוחים
להגיש בטמפ' החדרלהגיש קר
במקרר