ספייר ריבס פריכים ברוטב הויסין עם פיקנטיות עדינה
ספייר ריבס פריכים ברוטב הויסין עם פיקנטיות עדינה
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

צלעות לבן מטוגנות בשמן עמוק עד פריכות מושלמת, מצופות ברוטב הויסין עשיר עם נגיעת חומץ אורז, שום, ג’ינג’ר וקורט של סרירצ'ה – לתוצאה מתקתקה עם עוקץ עדין.


המנה משלבת בין הטכניקה הקלאסית של טיגון עמוק מהמזרח הרחוק לבין פרופיל טעמים שמזוהה עם המטבח הקנטונזי – מתיקות עוטפת עם קצה לשון קל של חריפות.
תרגום השם הויסין מסינית הוא "רוטב מאכלי ים" אבל הרוטב אינו מכיל מאכלי ים כלל. השימוש בהויסין משלים את החוויה עם עומק ואיזון. הגרסה העוקצנית הפכה לפופולרית במיוחד במסעדות פיוז'ן אסייתיות ברחבי העולם.

תכולת מנה:

מנה מכילה 5 בשר לבן

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

ספייר ריבס לבן, שום, ג'ינג'ר, חומץ אורז, הויסין, דבש, ברנדי, שאושינג, ביצים, קורנפלור, סרירצ'ה, קטשופ, פלפל לבן טחון,

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

58421