צלעות לבן מטוגנות בשמן עמוק עד פריכות מושלמת, מצופות ברוטב הויסין עשיר עם נגיעת חומץ אורז, שום, ג’ינג’ר וקורט של סרירצ'ה – לתוצאה מתקתקה עם עוקץ עדין.
המנה משלבת בין הטכניקה הקלאסית של טיגון עמוק מהמזרח הרחוק לבין פרופיל טעמים שמזוהה עם המטבח הקנטונזי – מתיקות עוטפת עם קצה לשון קל של חריפות.
תרגום השם הויסין מסינית הוא "רוטב מאכלי ים" אבל הרוטב אינו מכיל מאכלי ים כלל. השימוש בהויסין משלים את החוויה עם עומק ואיזון. הגרסה העוקצנית הפכה לפופולרית במיוחד במסעדות פיוז'ן אסייתיות ברחבי העולם.
מנה מכילה 5 בשר לבן


ספייר ריבס לבן, שום, ג'ינג'ר, חומץ אורז, הויסין, דבש, ברנדי, שאושינג, ביצים, קורנפלור, סרירצ'ה, קטשופ, פלפל לבן טחון,
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא