תיאור המנה:
מוסקה חצילים ובשר על בסיס של בצק עלים בצורת שכבות בצק חציל בשר וחציל.
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
קמח, ביצה, בשר, חציל, מלח, פלפל שחור, בהרט, כמון, בצל.
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
המנה טעימה אבל הבצק של הבסיס היה עבה מידי ולא אפוי דיו
אנונימי | 10.03.2025המוסקה הכי טעימה שאכלתי בחיי
רון כ. | 08.03.2025