תבשיל בשר ושעועית לבנה ברוטב אדום
תבשיל בשר ושעועית לבנה ברוטב אדום
מנות הדגל
אמא צילה ואני

אמא צילה ואני

אוכל הוא חלק מהיום יום אצלנו בבית, אמא צילה שהיא אלופה תמיד בישלה ואפתה,
כמובן שלגדול בבית עם שורשים מסוריה עיראק ולבנון מבטיח אוכל טעים ומגוון.
טבעי שאגיע לעבוד במטבחים קודם במטבח המוסדי ומשם...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של אמא צילה ואני »

תיאור המנה:

תבשיל שעועית לבנה ובשר בבישוך ארוך עד שהבשר הופך רך, תבשיל מסורתי שעובר במשפחה.
מתאים למבוגרים וגם לילדים.
*מומלץ לאכול עם תוספת אורז.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

בליטר יש כ- 300 גרם בשר ושעועית לבנה

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

שעועית לבנה, בשר, מלח, פפריקה, פלפל שחור, כמון, רסק עגבניות

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאורז לבן: חימום במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיאאורז לבן: אחסון במקרר

מנות נוספות מהמטבח של אמא צילה ואני:

חוות דעת לקוחות

ran c.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

בשר רך תבשיל טעים

ran c. | 14.06.2025
54177