מנה קלאסית מהמטבח האינדונזי שהיא ארוחה שלמה. שיפודי פרגית שהושרו במרינדה של רוטב סויה כהה, ג'ינג'ר ותבלינים ולאחר מכן נצלו על הגריל. השיפודים מוגשים עם רוטב סאטה על בסיס בוטנים וסויה כהה ואורז מוקפץ עם גזר, כרוב לבן ואפונה.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
מנה מכילה 2 שיפודים + חצי ליטר אורז לבן


פרגית, סויה בהירה, סויה כהה, ג'ינג'ר, כוסברה טחונה, כורכום, גלנגל, מלח, פלפל שחור, חמאת בוטנים, ציר עוף, צ'ילי גרוס, אורז בסמטי, בצל ירוק, כרוב לבן, גזר, אפונה קפואה, שמן שומשום, תמרהינדי, נוזל קוקוס, סוכר דקלים.
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותאורז לבן: חימום במיקרוניתן לחמם את השיפודים והאורז במיקרוגל. ניתן לחמם את רוטב הסאטה בסיר קטן עם 2-3 כפות מים, על אז בינונית עד לבעבוע.
במקרראורז לבן: אחסון במקרר
השיפודי עוף טעימים האורז מוקפץ היה קצת חסר טעם ומלח
מורן כ. | 28.04.2025מנה ממש טובה. הרוטב סאטה הגיע בכלי נפרד והשיפוד ממש טוב גם בלעדיו כך שמתאים גם למי שלא חושב שיתחבר לרוטב
גיא ח. | 11.02.2025סוף הדרך!!!
אירנה ק. | 30.01.2025השיפודים טעימים, האורז פחות, יש בו איזה תבלין מבשם/ מלאכותי
רעות נ. | 28.01.2025הילדה ממש האבה, מנה מעולה
אנונימי | 25.01.2025