תיאור המנה:
פילה סלמון טרי, אפוי בתנור באיולי חרדל ומצופה בקראסט של פירורי פנקו ופיצוחים.
תכולת מנה:
מנה במשקל של כ- 200 גרם

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
פילה סלמון, חרדל דיז'ון, מיונז, פנקו, גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, שקדים פרוסים, מלח ופלפל שחור
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
ממש מנה מוצלחת. אהבנו מאוד
אליאן ד. | 17.12.2024