שניצל עגל וינאי
שניצל עגל וינאי
המטבח של שי

המטבח של שי

שמי שי, בעברי למדתי בתדמור את המטבח הצרפתי הקלאסי, בישלתי וניהלתי מטבחים גדולים. במהלך הדרך, למדתי והתמסרתי במקביל לאהבה נוספת - אנשים וטיפול בהם, וכיום אני גם מטפל ברפואה סינית. אני פותח היום את...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של שי »

תכולת מנה:

5-6 שניצלים (לא גדולים)
תוספת תפו״א - 1 תפו״א גדול או 2 בינוניים

אפשרויות לשינויים:

ניתן להחליף את החרדל-שום בתערובת תבלינים מזרחית

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

נתחי עגל, פירורי לחם, ביצה, חרדל, שום, מלח.
תפו״א וצ׳ילי מתוק למוסיפים

הוראות חימום והגשה:

עדיף חימום בתנור למכת חום, אך ניתן גם במיקרוגל

הוראות אחסון והקפאה:

אחסון במקרר למשך מס׳ ימים, ניתן להקפאה

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של שי :

57751