קובה טבעונית מבצק רך שנמס בפה, ממולאת בטופו קצוץ דק דק ןירוקים רעננים (כוסברה, פטרוזיליה, בצל).
כל כדור מתבשל באהבה בתוך מרק סלקים אדומים, דלעת מתקתקה, כרפס ובצל שיחד יוצרים ניגוד מושלם של חמוץ-מתוק-עמוק.
זו לא רק מנה טבעונית זו נשמה בקערה חגיגית.
מנה מכילה 3 קובה / ניתן להזמין עם חצי ליטר אורז


סולת, טופו, כוסברה, פטרוזיליה, כרפס, בצל לבן, סלק אדום, דלעת, בצל סגול רסק עגבניות
מעט בהרט, מלח, פלפל
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאורז לבן: חימום במיקרו
במקפיאאורז לבן: אחסון במקרר