קציצות דגים ברוטב חריף חומוס וירקות
קציצות דגים ברוטב חריף חומוס וירקות
המטבח של טלי

המטבח של טלי

נעים מאוד, אני טלי, גדלתי במטבח העיראקי והאשכנזי בבית הורי, בהמשך התחתנתי ולמדתי מחמותי את כל סודות הבישול המרוקאים.
לאורך 30 שנה בישלתי ואפיתי לילדים ולמשפחות במסגרת משפחתון שניהלתי.
אני מכינה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של טלי »

תיאור המנה:

קציצות דגים ברוטב מרוקאי פיקנטי וממכר

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

דג סלמון, נסיכה, כוסברה, פירורי לחם, עגבניה, פלפל אדום, פלפל חריף, שמן, רסק עגבניות וחומוס

הוראות חימום והגשה:

בתנור המחומם על 180 מעלות, מכוסה בנייר אלומיניום, לכ-10 דק', בסיר על אש בינונית עד לבעבוע, במחבת על אש בינונית, במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור, נשמר היטב בקירור ללא הרוטב, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של טלי:

52691