גראטן תפוחי אדמה וגבינת פרמזן
גראטן תפוחי אדמה וגבינת פרמזן
המטבח של צדוק

המטבח של צדוק

מגיל צעיר אוכל ובישול היו חלק משמעותי בחיי. בגיל 24 הפכתי את האהבה הגדולה לבישול למקצוע, ובמהלך השנים עבדתי והייתי שף של מסעדות מובילות בתל אביב ובעולם.
האהבה והסקרנות לבישול הביאו אותי להתמחות...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של צדוק »

תיאור המנה:

מאפה פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה בהמון שכבות, אפויות בשמנת, טימין ומעט שום עם קראסט של גבינת פרמזן** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

תבנית17*23
4-6 מנות יפות

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפוחי אדמה, שמנת, פרמזן, שום, טימין ופלפל לבן

הוראות חימום והגשה:

תנור- בתנור שחומם מראש לכ- 180מעלות, מכוסה בנייר כסף ל- 10 דקות.

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור מכוסה במקרר

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של צדוק:

חוות דעת לקוחות

Mandy G.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

טעימה מאוד!

Mandy G. | 23.04.2024
מאיה ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

אי אפשר להפסיק לאכול

מאיה ב. | 14.04.2024
דורון מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

אי אפשר להפסיק לאכול

דורון מ. | 10.02.2024
אורי מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה

אנונימי | 19.01.2024
Lior A.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה עם טעמים עדינים ומעולים. וגם מחזיק הרבה זמן במקרר.

Lior A. | 06.08.2021
עדנה כ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

עשוי בדייקנות של טבח מקצועי.

עדנה כ. | 10.01.2021
Dekel N.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים וצמחוני

Dekel N. | 08.11.2020
21381