תיאור המנה:
מרק קובה סלק עשיר וסמיך שמעניק למרק צבע עמוק וטעם מתקתק חמצמץ.
הקובות ממולאות בתערובת בשר מתובלת ומתבשלות באיטיות עד שהן סופגות את הטעמים של המרק. מנה מחממת, ביתית שקשה להפסיק לאכול .
תכולת מנה:
מנה עם 3 קובות ומרק
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קובה - סולת, שמן, מלח, בשר טרי טחון, בצל, פפריקה, בהרט.
מרק סלק - דלעת, שום, סלרי, סלק, עגבניות, מיץ מלימון טרי, סוכר, מלח, פלפל
הוראות חימום והגשה:
מיקרו / כיריים גז על להבה נמוכה
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר






