לבבות ארטישוק במילוי בשר אפויות בתנור ברוטב עגבניות.
אם אפשר היה להתאהב בירק הייתי מתאהבת בארטישוק. מבחוץ הוא סוער, אקזוטי, מרשים ביופיו ולאט לאט כשמקלפים אותו, מגלים את הלב. שמישהו אוהב אתכם באמת הוא אוכל את עלי הארטישוק ואז מגיש לכם את ליבו (הלב).
2 יחידות לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב עגבניות
ניתן להזמין את המנה בתוספת חצי ליטר קוסקוס בעבודת יד
לבבות ארטישוק, בשר טחון, שמן, רסק עגבניות, עגבניות, סלרי, שום, בצל, פטרוזיליה, ראס אל חנות, קינמון, בהרט, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, קמח, ביצה
מיקרוגל
מקרר / מקפיא - הפשרה יום לפני במקרר
בתור בשלנית די טובה בעצמי שמבשלת מעולה ארטישוק ממולא, היססתי קצת אם להזמין את המנה. אבל איזו מנה מדהימה! תיבול נהדר, הבשר עסיסי, והמילוי בשפע. הרוטב סמיך וטעים ביותר, הארטישוק מבושל בדיוק במידה הנדרשת. מומלץ ביותר, ולא לוותר על הקוסקוס כתוספת למנה הזאת!
מירב ק. | 29.06.2024