2
תיאור המנה:
צלי בשר ברוטב יין אדום עם ערמונים ופטריות זו אחת המנות החגיגיות והטעימות שיש.
ערמונים, הרי מדובר בממתק מן הטבע וצריך לתת לו את הכבוד הראוי, כשהם באים במגע עם פטריות בשרניות ושניהם מקבלים את הטעמים העמוקים והנפלאים של היין האדום נוצרת מנה נפלאה.
תכולת מנה:
ליטר המכיל 500 גרם בשר לפני בישול
2.5 ליטר המכיל קילו בשר לפני בישול

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בצל, שום, ערמונים, פטריות, סלרי, צלי כתף, פפריקה מתוקה, כורכום, מרק עוף, פלפל, מלח, עלי דפנה, פלפל אנגלי, יין אדום יבש, דבש, סילאן
הוראות חימום והגשה:
מיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר עד 3 ימים / במקפיא - הפשרה יום לפני במקרר
מנה מושלמת. הצלי רך ועסיסי, הרוטב טעים במיוחד. אין לי מילים לתאר, אבל יש למנה הזאת איזה אוממי מיוחד שפשוט לא הצלחתי לפצח. אתם חייבים לנסות.
מירב ק. | 23.06.2025מנה מושלמת . בשר רך ועסיסי, רוטב מושלם.
מירב ק. | 25.05.2025תבשיל מושלם וחגיגי . כבר בחימום הריח הטריף את החושים. הבשר נמס בפה, התיבול מדהים. התענגנו על כל ביס.
מירב ק. | 13.04.2025