תבשיל עשיר של בשר בקר ושעועית אדומה שמתבשלים לאט ברוטב עגבניות פיקנטי - מנה עם טעמים עמוקים והרבה נוכחות.
מושלם לצד אורז לבן או מגולגל בטורטייה טרייה תוצרת בית, כי לפעמים הכי כיף פשוט לאכול עם הידיים.
* ניתן להזמין 5 טורטיות בעבודת יד בתוספת של 15 שקלים. יש לציין זאת בהערות.
ליטר צ'ילי קון קרנה / ניתן להזמין עם ליטר אורז


בשר טחון, שעועית, עגבניות, בצל, גזר, סלרי, שום, רסק עגבניות, שמן זית, סילאן, אורגנו, כמון, מלח, פפריקה מעושנת, פלפל צ'ילי.
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאורז לבן: חימום במיקרובמידה שהוזמנו גם טורטיות - כדאי לחמם במיקרוגל כשהן עטופות במגבת
במקררבמקפיאאורז לבן: אחסון במקרר