קיש פטריות ובצל / בטטה / ברוקולי
קיש פטריות ובצל / בטטה / ברוקולי
חדשה ביאמי! בבית של איה

חדשה ביאמי! בבית של איה

שמי איה, נשואה ואמא לשתי בנות נפלאות (טפו חמסה שום בצל :)).
בעבר למדתי קונדיטוריה ובמשך השנים ליווה אותי הרעיון להפוך את האהבה למשהו מקצועי – אבל החיים, כמו החיים, התגלגלו אחרת.
תמיד בישלתי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! בבית של איה »

תיאור המנה:

בצק פריך חמאתי וזהוב במבחר מילויים עשירים לבחירה: פטריות ובצל, בטטה, ברוקולי.
מנה מושלמת לאירוח.

תכולת מנה:

תבנית עגולה קוטר 24

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בצק פריך ובסיס המילוי בכל הקישים: קמח, חמאה, ביצים, שמנת מתוקה, מלח, פלפל שחור.
בנוסף -
קיש פטריות - פטריות, בצל, שמן זית, מלח, פלפל שחור.
קיש בטטה - בטטה, שמן זית, מלח.
קיש ברוקולי - ברוקולי, שמן זית, מלח.

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! בבית של איה:

56800