3
תיאור המנה:
מאפה יווני קלאסי מבצק פילו פריך וזהוב, במילוי תרד וגבינת פטה.
ביס קליל עם טעימה מיוון.
מנה מושלמת ומרשימה לאירוח אבל גם לארוחת ערב טעימה ומשביעה!
תכולת מנה:
תבנית עגולה קוטר 18 ל-2-3 סועדים
תבנית עגולה קוטר 26 ל-6-8 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בצק פילו, תרד, גבינת פטה, בצל ירוק, גבינה לבנה, ביצים, שמן זית, מלח, פלפל שחור.
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא