פשטידת פטריות
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
חדשה ביאמי! בבית של איה

חדשה ביאמי! בבית של איה

שמי איה, נשואה ואמא לשתי בנות נפלאות (טפו חמסה שום בצל :)).
בעבר למדתי קונדיטוריה ובמשך השנים ליווה אותי הרעיון להפוך את האהבה למשהו מקצועי – אבל החיים, כמו החיים, התגלגלו אחרת.
תמיד בישלתי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! בבית של איה »

תיאור המנה:

פשטידת פטריות רכה, עם טעם עמוק של פטריות מוקפצות עם בצל ובתיבול עדין.
אני מכינה אותה עם גבינה לבנה כך שהיא גם דלה בשומן וקמח שיבולת שועל ללא גלוטן.
הפשטידה מגיעה בתבנית מלבנית.
סלט ירוק או סלט ירקות בצד וארגנתם לעצמכם ארוחה קלה ונהדרת. 

** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

תבנית אינגלישקייק ל-3-4 סועדים
תבנית 17*23 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בצל, פטריות, גבינה לבנה, קמח שיבולת שועל ללא גלוטן, ביצה, שום, גבינה צהובה, אבקת אפייה, מלח, פלפל שחור.

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! בבית של איה:

57074