פשטידת פטריות רכה, עם טעם עמוק של פטריות מוקפצות עם בצל ובתיבול עדין.
אני מכינה אותה עם גבינה לבנה כך שהיא גם דלה בשומן וקמח שיבולת שועל ללא גלוטן.
הפשטידה מגיעה בתבנית מלבנית.
סלט ירוק או סלט ירקות בצד וארגנתם לעצמכם ארוחה קלה ונהדרת.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תבנית אינגלישקייק ל-3-4 סועדים
תבנית 17*23 ל-4-6 סועדים


בצל, פטריות, גבינה לבנה, קמח שיבולת שועל ללא גלוטן, ביצה, שום, גבינה צהובה, אבקת אפייה, מלח, פלפל שחור.
להגיש בטמפ' החדרבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא