הזיכרון הכי מרגש שיש לי מהבית של סבתא בקי כל שישי בצהריים זה הסיר הזה..
גרסי בשרית- תבשיל שעועית לבנה עם קוביות בשר נימוחות ותפוחי אדמה, מנחם, טעים ומזין.
גרסה טבעוני- תבשיל ביתי של שעועית לבנה, חומוס ועלי מנגולד רכים, מבושלים עם בצל ותיבול עדין
מומלץ מאוד להזמין עם אורז "שרופים" ולאכול בקערה עמוקה עם כף.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
ליטר תבשיל אביקס עם כ- 300 גר' בשר (לפני בישול)
- 20% הנחה
גרסה בשרית- שעועית לבנה, בצל, בשר גולש, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פפריקה, מח עצם, שמן.
גרסי טבעונית- שעועית לבנה, גרגירי חומוס, בצל, עלי מנגולד, שמן זית, תפוח אדמה, תבלינים.
אורז- אורז, מלח, פלפל, שמן זית
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא






