תבשיל בסגנון Beef Rendang - תבשיל הדגל של המטבח האינדונזי והמלזי על בסיס חלבון סויה.
המנה הזאת עוברת תהליך של בישול ארוך עם תערובת תבלינים ארומטית ייחודית, עזה וחריפה ונאמנה מאד למקור מלבד חלבון הסויה המחליף את הבשר** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
חצי ליטר עם כ- 300 גרם חלבון סויה+ חצי ליטר אורז / ליטר תבשיל עם כ- 500 גרם חלבון סויה+ ליטר אורז לבן


חלבון סויה, אורז, קוקוס, בצל, שום, ג׳יג׳ר, צ׳ילי, תמרינדי, הל, אניס, ציפורן, קפיר ליים, למון גראס, סודה לשתיה, מיסו, תבלינים, שמן, סוכר, אורז
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםאורז לבן: חימום במיקרואורז לבן: חימום במיקרו
במקרראורז לבן: אחסון במקרראורז לבן: אחסון במקרר
מנה נהדרת. גם קרניבורים יהנו ממנה
נטע ה. | 01.07.2025